Hutton, Tim
Introduction to hygiene in food processing. CCFRA key topic no. 4 - introduction to hygiene in food processing - Chipping Campden, UK : Campden and Chorleywood Food Research Association Group, c2001. - v, 64 p : il. (algunas col.) ; 23 cm. - Key topics in food science anf technology ; =490 0\ Key topics in food science anf technology ; no. 4 .
Título del lomo: CCFRA key topic no. 4 - introduction to hygiene in food processing.
Incluye referencias bibliográficas (p. 61-64).
0905942450
Industria alimentaria
Tecnología de alimentos
Higiene de los alimentos
Contaminación de alimentos
Tecnología sanitaria
363.192/6
Introduction to hygiene in food processing. CCFRA key topic no. 4 - introduction to hygiene in food processing - Chipping Campden, UK : Campden and Chorleywood Food Research Association Group, c2001. - v, 64 p : il. (algunas col.) ; 23 cm. - Key topics in food science anf technology ; =490 0\ Key topics in food science anf technology ; no. 4 .
Título del lomo: CCFRA key topic no. 4 - introduction to hygiene in food processing.
Incluye referencias bibliográficas (p. 61-64).
0905942450
Industria alimentaria
Tecnología de alimentos
Higiene de los alimentos
Contaminación de alimentos
Tecnología sanitaria
363.192/6