000 01306Cam#a2200313#a#4500
001 023596
005 20160721160644.0
008 120309s2000||||enka |#b #001 0#eng d
020 _a075064480X
040 _aUKM
_dEYE
082 0 4 _a647.95
_221
245 0 0 _aStrategic questions in food and beverage management
_cedited by Roy C. Wood.
260 _aOxford ;
_bButterworth-Heinemann,
_c2000.
300 _ax, 250 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
490 0 _aThe hospitality, leisure, and tourism series
504 _aIncluyre referencias bibliográficas e índice.
594 _aLICENCIATURA EN ADMINISTRACION HOTELERA
595 _aGESTION DE SERVICIOS HOTELEROS
650 7 _aServicios de bebidas
_2spines
650 7 _aGastronomía
_2toit
650 7 _aSector de servicios
_2spines
650 7 _aAdministración hotelera
_2toit
700 1 _aWood, Roy C.,
_d1959-
830 4 _aThe hospitality, leisure, and tourism series (Butterworth-Heinemann).
929 _aCOMPRA
_bABS Distribuidores
_cExp. 827-0010/11 Compra 2011
_d268,25
_e20120222
_fPAT0041833
_j42796
929 _aCOMPRA
_bABS Distribuidores
_cExp. 827-0010/11 Compra 2011
_d268,25
_e20120222
_fPAT0041834
_j42797
929 _aCOMPRA
_bABS Distribuidores
_cExp. 827-0010/11 Compra 2011
_d268,25
_e20120222
_fPAT0041835
_j42798
942 _cLIB
_n0
999 _c22281
_d97668