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040 |
_aDLC _dDLC |
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_a664.003 _221 |
245 | 0 | 0 | _aEncyclopedia of food science and technology. |
246 | 1 | 4 | _aWiley encyclopedia of food science and technology |
250 |
_a2nd ed. / _bFrederick J. Francis [editor-in-chief]. |
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260 |
_aNew York : _bWiley, _cc2000. |
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300 |
_a4 v. (xxi, 2768 p.) : _bil. ; _c29 cm. |
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650 | 7 |
_aMateriales de referencia _2spines |
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650 | 7 |
_aEnciclopedia _2spines |
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650 | 7 |
_aIndustria alimentaria _2spines |
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650 | 7 |
_aTecnología de alimentos _2spines |
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700 | 1 |
_aFrancis, F J _d1921- _q(Frederick John) |
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929 |
_aDONACION _bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología _d0,00 _e20100224 _fPAT0028075 _g130 _j44498 |
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929 |
_aDONACION _bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología _d0,00 _e20100224 _fPAT0028074 _g130 _j44499 |
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_aDONACION _bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología _d0,00 _e20100224 _fPAT0028073 _g130 _j44500 |
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_aDONACION _bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología _d0,00 _e20100224 _fPAT0028072 _g130 _j44501 |
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942 |
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