000 01209Cam#a2200277#a#4500
001 021442
005 20160721155816.0
008 100301s2000||||nyua |#be #001 0#eng d
040 _aDLC
_dDLC
082 0 4 _a664.003
_221
245 0 0 _aEncyclopedia of food science and technology.
246 1 4 _aWiley encyclopedia of food science and technology
250 _a2nd ed. /
_bFrederick J. Francis [editor-in-chief].
260 _aNew York :
_bWiley,
_cc2000.
300 _a4 v. (xxi, 2768 p.) :
_bil. ;
_c29 cm.
650 7 _aMateriales de referencia
_2spines
650 7 _aEnciclopedia
_2spines
650 7 _aIndustria alimentaria
_2spines
650 7 _aTecnología de alimentos
_2spines
700 1 _aFrancis, F J
_d1921-
_q(Frederick John)
929 _aDONACION
_bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología
_d0,00
_e20100224
_fPAT0028075
_g130
_j44498
929 _aDONACION
_bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología
_d0,00
_e20100224
_fPAT0028074
_g130
_j44499
929 _aDONACION
_bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología
_d0,00
_e20100224
_fPAT0028073
_g130
_j44500
929 _aDONACION
_bProveniente de: Dto. de Ciencia y Tecnología
_d0,00
_e20100224
_fPAT0028072
_g130
_j44501
942 _cLIB
_n0
999 _c20884
_d96271