000 00997Cam#a22002775a#4500
001 020800
005 20160721155559.0
008 090505s2008####xxkado f#b #001|0#eng#d
020 _a9780854049707
040 _aAR-BeUNQ
082 0 4 _a664.5
_221
100 1 _aBeckett, Stephen T
245 1 3 _aThe science of chocolate /
_cStephen T Beckett.
250 _a2nd ed.
260 _aCambridge :
_bRoyal Society of Chemistry,
_c2008.
300 _axii, 240 p. :
_bil, (algunas color) ;
_c24 cm.
500 _aIncluye índice.
594 _aINGENIERIA EN ALIMENTOS
650 7 _aCacao
_2spines
650 7 _aAlimentos
_2spines
650 7 _aElaboración de alimentos
_2spines
929 _aCOMPRA
_bCúspide
_cExp. 827-1009/08 2a. compra
_d198,00
_e20090406
_fPAT0028247
_j43570
929 _aCOMPRA
_bCúspide
_cExp. 827-1009/08 2a. compra
_d198,00
_e20090406
_fPAT0028246
_j43636
929 _aCOMPRA
_bCúspide
_cExp. 827-1009/08 2a. compra
_d198,00
_e20090406
_fPAT0028245
_j43701
942 _cLIB
_n0
999 _c20395
_d95782