000 01061Cam#a22002895a#4500
001 019725
005 20160721155001.0
008 080314s1993####enka frt #000|0#eng#d
040 _aAR-beUNQ
_bspa
082 0 4 _a664.02
_221
092 _a664.02
_lEHE
245 0 4 _aThe microbiologically safe continuous flow thermal sterilization of liquid foods /
_cA. P. M. Hasting ... [et al.].
260 _aChipping Campden, UK :
_bpublished for EHEDG,
_c1993.
300 _a[22 h.] :
_bil., col.; ;
_c30 cm.
490 0 _aEHEDG Guidelines ;
_vDoc. 6
500 _a
500 _aPublicado abr. 1993.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 7 _aIndustria alimentaria
_2Spines
650 7 _aHigiene de los alimentos
_2Spines
650 7 _aTecnología sanitaria
_2Spines
650 7 _aEsterilización
_2Spines
700 1 _aHasting, A P M
_eaut
710 2 _aEuropean Hygienic Equipment Design Group.
929 _aDONACION
_bProveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología
_d0
_e20071102
_fPAT0022110
_gP65
_j41537
942 _cLIB
_n0
999 _c19515
_d94902