000 01176Cam#a22003135a#4500
001 019604
005 20160721154911.0
008 071220s1997####enka fft #000|0#eng#d
040 _aAR-beUNQ
_bspa
082 0 4 _a664.02
_221
092 _a664.02
_lEHE
245 0 0 _aA method for the assessment of in-place cleanability of moderately-sized food processing equipment /
_cB.M. Venema-Kreur ... [et al.].
260 _a[Great Britain] :
_bEuropean Hygienic Equipment Design Group,
_c1997.
300 _a11 h. :
_bil., ;
_c30 cm.
490 0 _aEHEDG Guidelines ;
_vDoc. 15
500 _a
500 _aPublicado feb. 1997.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 7 _aIndustria alimentaria
_2Spines
650 7 _aHigiene de los alimentos
_2Spines
650 7 _aTecnología sanitaria
_2Spines
650 7 _aControl de calidad
_2Spines
650 7 _aProcesos industriales
_2Spines
650 7 _aEvaluación
_2Spines
700 1 _aVenema-Keur, B M
_eaut
710 2 _aEuropean Hygienic Equipment Design Group.
929 _aDONACION
_bProveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología
_d0
_e20071102
_fPAT0022115
_gP65
_j41325
942 _cLIB
_n0
999 _c19424
_d94811