000 01227Cam#a22003375a#4500
001 019506
005 20160721154848.0
008 071220s ||||enka frt #000|0#eng#d
020 _a0907503160
040 _aAR-beUNQ
_bspa
082 0 4 _a664.02
_221
092 _a664.02
_lEHE
245 0 0 _aHygienic requirements of valves for food processing /
_c[ F. Baumbach ... [et al.]].
250 _a2nd ed.
260 _aChipping Campden, UK :
_bpublished for EHEDG by CCFRA Technology,
_c2004.
300 _a16 h :
_bil., col. ;
_c30 cm.
490 0 _aEHEDG Guidelines ;
_vDoc. 14
500 _aTítulo tomado de la cubierta.
500 _aPublicado jul. 2004.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 7 _aIndustria alimentaria
_2Spines
650 7 _aHigiene de los alimentos
_2Spines
650 7 _aTecnología sanitaria
_2Spines
650 7 _aDiseño de máquinas
_2Spines
650 7 _aVálvulas
_2Spines
700 1 _aBaumbach, F
710 2 _aEuropean Hygienic Equipment Design Group.
710 2 _aCampden and Chorleywood Food Research Association.
929 _aDONACION
_bProveniente de: Departamento de Ciencia y Tecnología
_d0
_e20071102
_fPAT0022086
_gP65
_j41258
942 _cLIB
_n0
999 _c19349
_d94736