000 | 01141nam#a22003015a#4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016922 | ||
005 | 20160721153627.0 | ||
008 | 041122s2002####nyua#####b####001#0#eng#d | ||
020 | _a0471385964 | ||
082 | 0 | 4 |
_a664.001 579 _221 |
099 | _a24-R30 | ||
245 | 0 | 0 |
_aDairy microbiology handbook _cedited by Richard K. Robinson. |
246 | 0 | 4 | _aDairy microbiology handbook : the microbiology of milk and milk products |
250 | _a3rd ed. | ||
260 |
_aNew York : _bWiley-Interscience, _cc2002. |
||
300 |
_axiv, 765 p. : _bil. ; _c24 cm. |
||
504 | _aIncluye referencias bibliográficas e índice. | ||
650 | 7 |
_aMicrobiología de alimentos _2Spines |
|
650 | 7 |
_aBacteriología _2Spines |
|
650 | 7 |
_aTecnología de alimentos _2Spines |
|
650 | 7 |
_aAnálisis de alimentos _2Spines |
|
650 | 7 |
_aContaminación de alimentos _2Spines |
|
650 | 7 |
_aProductos lácteos _2Spines |
|
700 | 1 |
_aRobinson, Richard K _eed _4edt |
|
929 |
_aCOMPRA _bCiencia y Técnica _cExp. 827-0623/04 Proy. SPU/UNQ _d425,00 _e20041117 _j36425 |
||
929 |
_aCOMPRA _bCiencia y Técnica _cExp. 827-0623/04 Proy. SPU/UNQ _d495,00 _e20041117 _j36426 |
||
942 |
_cLIB _n0 |
||
999 |
_c17469 _d92856 |